Linia urmarita in creatiile casei de moda Laura Olteanu este o linie haute couture, glam si extrem de sofisticata.
Fiecare creatie este lucrata in detaliu pornind de la materiale si terminand cu accesorizarea finala.
Filosofia casei de moda este: “TOO MUCH IS NEVER ENOUGH”
Femeia este facuta sa fie DIVA iar acest lucru se regaseste in creatiile designerului.

Laura Olteanu

Linia urmarita in creatiile casei de moda Laura Olteanu este o linie haute couture, glam si extrem de sofisticata. Fiecare creatie este lucrata in detaliu pornind de la materiale si terminand cu accesorizarea finala. Filosofia casei de moda este: “TOO MUCH IS NEVER ENOUGH” Femeia este facuta sa fie DIVA iar acest lucru se regaseste in creatiile designerului.
Nausica Mode a devenit echivalent cu eleganta si modernismul, privind femeia puternica intr-o viziune unica, speciala. Extravaganta, rafinamentul, luxul se regasesc in fiecare design, material, rochie, detalii simple ce imbraca cel mai bine o femeie.
“Credem in sentimente. Traim si ne imbracam cu ele. De aceea ne dorim sa oferim creatii speciale, rochii unice si rafinate. Vrem sa imbracam o femeie moderna in senzualitatea ei, prin hainele noastre.”

Nausica

Nausica Mode a devenit echivalent cu eleganta si modernismul, privind femeia puternica intr-o viziune unica, speciala. Extravaganta, rafinamentul, luxul se regasesc in fiecare design, material, rochie, detalii simple ce imbraca cel mai bine o femeie. “Credem in sentimente. Traim si ne imbracam cu ele. De aceea ne dorim sa oferim creatii speciale, rochii unice si rafinate. Vrem sa imbracam o femeie moderna in senzualitatea ei, prin hainele noastre.”
Mineli este o echipă de designeri de încălțăminte ce se dedica satisfacerii doleanțelor dumneavoastră. Valorile brandului se pot cristaliza în câteva cuvinte astfel:
Sunt premiați ca cei mai buni designeri la mai multe festivaluri de modă.
Calitatea prelucrării vă oferă încredere și siguranța zilei de mâine.
Unicitatea designului vă va face să vă simțiți deosebită. Șe stie că dacă vi se ofera pantofii potriviți, sunteti in stare sa cuceriti lumea.

Mineli Boutique

Mineli este o echipă de designeri de încălțăminte ce se dedica satisfacerii doleanțelor dumneavoastră. Valorile brandului se pot cristaliza în câteva cuvinte astfel: Sunt premiați ca cei mai buni designeri la mai multe festivaluri de modă. Calitatea prelucrării vă oferă încredere și siguranța zilei de mâine. Unicitatea designului vă va face să vă simțiți deosebită. Șe stie că dacă vi se ofera pantofii potriviți, sunteti in stare sa cuceriti lumea.
"Vreau sa ofer individualitate oricarei femei pentu ca fiecare femeie este unica!"
Misiunea brandului Andreea Dogaru, este sa inspire femeia, sa-si asculte vocea interioara, sa iasa din multime si sa aiba curajul de a fi ea insasi. Este important ca cineva sa poarte ceea ce il imbraca, ceea ce i se potriveste si nu neaparat ceea ce este la moda. Cand o persoana se simte confortabil in tinuta pe care o poarta are o atitudine care nu poate fi egalata de valoarea produsului.
Exista doar notiunea falsa de perfectiune fizica si corpuri care nu sunt puse in valoare cu ajutorul hainelor. Femeia de azi trebuie sa aiba curajul de a sta deasupra multimii pentru a apara imaginea care ii transpune puterea si stima de sine, indiferent daca respecta tiparul sau nu.
Acestea sunt lucrurile pe care Andreea Dogaru doreste sa le transmita prin creatiile si stilul ei de viata.

Andreea Dogaru

“Vreau sa ofer individualitate oricarei femei pentu ca fiecare femeie este unica!” Misiunea brandului Andreea Dogaru, este sa inspire femeia, sa-si asculte vocea interioara, sa iasa din multime si sa aiba curajul de a fi ea insasi. Este important ca cineva sa poarte ceea ce il imbraca, ceea ce i se potriveste si nu neaparat ceea ce este la moda. Cand o persoana se simte confortabil in tinuta pe care o poarta are o atitudine care nu poate fi egalata de valoarea produsului. Exista doar notiunea falsa de perfectiune fizica si corpuri care nu sunt puse in valoare cu ajutorul hainelor. Femeia de azi trebuie sa aiba curajul de a sta deasupra multimii pentru a apara imaginea care ii transpune puterea si stima de sine, indiferent daca respecta tiparul sau nu. Acestea sunt lucrurile pe care Andreea Dogaru doreste sa le transmita prin creatiile si stilul ei de viata.
Prin rochiile Anne`s Bridal te vei rasfata in materiale de cea mai buna calitate menite sa aduca un stil nou si modern! Acestea sunt confectionate din tesaturi fine precum:  satin, chiffon, broderii, mikado, dantela, tafta sau organza.

Anne`s Bridal Wedding Dress

Prin rochiile Anne`s Bridal te vei rasfata in materiale de cea mai buna calitate menite sa aduca un stil nou si modern! Acestea sunt confectionate din tesaturi fine precum: satin, chiffon, broderii, mikado, dantela, tafta sau organza.
Lenjeria reprezintă atât modă, cât și funcționalitate. ” Creăm și producem articole care combină funcționalitatea cu designul si seductia.”

By Cristina Oae

Lenjeria reprezintă atât modă, cât și funcționalitate. ” Creăm și producem articole care combină funcționalitatea cu designul si seductia.”
“Ceea ce purtam reprezinta modul in care ne prezentam pe noi insine lumii. Eleganta nu se traduce prin a iesi in evidenta, ci prin capacitatea de a nu te face uitat. Moda este limbajul instant universal.”

Atelierele Ilbah

“Ceea ce purtam reprezinta modul in care ne prezentam pe noi insine lumii. Eleganta nu se traduce prin a iesi in evidenta, ci prin capacitatea de a nu te face uitat. Moda este limbajul instant universal.”
Brinelli vine pe piata cu un mare avantaj pentru clienti,  creând costume pentru copii.Astfel, uita  de limitele impuse de viata adulta si incearca sa aduca moda si in randul celor mici. Folosind materiale de calitate reusesc sa execute tinute la cele mai înalte standarde, creații unice care cu siguranta vor fi pe placul tau si a intregii familii.

Brinelli

Brinelli vine pe piata cu un mare avantaj pentru clienti, creând costume pentru copii.Astfel, uita de limitele impuse de viata adulta si incearca sa aduca moda si in randul celor mici. Folosind materiale de calitate reusesc sa execute tinute la cele mai înalte standarde, creații unice care cu siguranta vor fi pe placul tau si a intregii familii.
Bord’s  by Flower Ferre este o companie care se inspira din moda italiana si se bazeaza mult pe calitate. Creeaza tinute pentru femei,barbati si copii, sustinandu-si astfel principiul: Oricine isi poate gasi stilul, pastrandu-si totodata unicitatea.

Bord`s by Flower Ferre

Bord’s  by Flower Ferre este o companie care se inspira din moda italiana si se bazeaza mult pe calitate. Creeaza tinute pentru femei,barbati si copii, sustinandu-si astfel principiul: Oricine isi poate gasi stilul, pastrandu-si totodata unicitatea.
Colectia de rochii de seara Privato- un produs unicat cu o forma indrazneata . Rochii  create pentru femeie , dar dedicate lui- barbatului care o admira.
"Cred ca femeile cele mai frumoase sunt femeile fericite ! Am creat Privato cu scopul de a inspira femeia!” Oxana Constantinova, designer Privato

Privato

Colectia de rochii de seara Privato- un produs unicat cu o forma indrazneata . Rochii create pentru femeie , dar dedicate lui- barbatului care o admira. “Cred ca femeile cele mai frumoase sunt femeile fericite ! Am creat Privato cu scopul de a inspira femeia!” Oxana Constantinova, designer Privato
Produse unice sau serii limitate, comenzi speciale personalizate, materiale remarcabile de o calitatea superioara- acestea sunt cateva dintre lucrurile pe care ti le pune la dispozitie designerul Eugen Olteanu.

Eugen Olteanu

Produse unice sau serii limitate, comenzi speciale personalizate, materiale remarcabile de o calitatea superioara- acestea sunt cateva dintre lucrurile pe care ti le pune la dispozitie designerul Eugen Olteanu.
Wanda

Wanda's Dream

Design-ul MAYRA se caracterizează prin feminitate, bun gust și se adresează femeii care știe să se valorifice vrând să arate și să se simtă bine, indiferent de evenimentele la care va participa.
Produsele atrag atenția prin unicitate, finisaje bine definite, adaptabilitatea fiecărui client, respectând ultimele tendințe în modă.
Atelierul vă pune la dispoziție articole vestimentare care să vă reprezinte și șă vă confere eleganță și rafinament.

Mayra Fashion Store

Design-ul MAYRA se caracterizează prin feminitate, bun gust și se adresează femeii care știe să se valorifice vrând să arate și să se simtă bine, indiferent de evenimentele la care va participa. Produsele atrag atenția prin unicitate, finisaje bine definite, adaptabilitatea fiecărui client, respectând ultimele tendințe în modă. Atelierul vă pune la dispoziție articole vestimentare care să vă reprezinte și șă vă confere eleganță și rafinament.
DE O INALTA CALITATE SI UN DESIGN ATRACTIV PENTRU A IESI IN EVIDENTAMAVARO-ISTORIE/TRADITIE/BRAND
MAVAROS  INDUSTRIES  ESTE O COMPANIE ROMANO-ITALIANA IN DOMENIUL MAROCHINARIEI,RESPECTIV A PRODUCTIEI DE GENTI,SERVIETE,BORSETE,CURELE SI PORTMONEE ATAT PENTRU FEMEI CAT SI PENTRU BARBATI,O AFACERE DE FAMILIE CU UN ISTORIC IMPRESIONANT.
MAVARO ESTE CONTINUAREA POVESTII CAPRIS,UNA DINTRE CELE MAI IMPORTANTE FABRICI DIN ROMANIA,UNUL DINTRE BRANDURILE DE RENUME A JUDETULUI ALBA,CU O ISTORIE IN DOMENIUL MAROCHINARIEI DE PESTE 150 DE ANI.IN INIMA ACESTEI ISTORII VECHI SE NASTE SI BRANDUL MAVARO  CU MESTERI ISCUSITI SI SPECIALIZATI IN DOMENIUL MAROCHINARIEI,AJUTATI DE O GAMA LARGA DE ECHIPAMENTE PERFORMANTE SI DE ULTIMA TEHNOLOGIE INCEPAND DE LA PARTEA DE CROIT,EGALIZAT,SUBTIAT SI PANA LA  VOPSIRE,USCARE SI CUSUT.
BRANDUL MAVARO OFERA CLIENTILOR PRODUSE DOAR DIN PIELE NATURALA . 

Mavaro

DE O INALTA CALITATE SI UN DESIGN ATRACTIV PENTRU A IESI IN EVIDENTAMAVARO-ISTORIE/TRADITIE/BRAND MAVAROS  INDUSTRIES  ESTE O COMPANIE ROMANO-ITALIANA IN DOMENIUL MAROCHINARIEI,RESPECTIV A PRODUCTIEI DE GENTI,SERVIETE,BORSETE,CURELE SI PORTMONEE ATAT PENTRU FEMEI CAT SI PENTRU BARBATI,O AFACERE DE FAMILIE CU UN ISTORIC IMPRESIONANT. MAVARO ESTE CONTINUAREA POVESTII CAPRIS,UNA DINTRE CELE MAI IMPORTANTE FABRICI DIN ROMANIA,UNUL DINTRE BRANDURILE DE RENUME A JUDETULUI ALBA,CU O ISTORIE IN DOMENIUL MAROCHINARIEI DE PESTE 150 DE ANI.IN INIMA ACESTEI ISTORII VECHI SE NASTE SI BRANDUL MAVARO  CU MESTERI ISCUSITI SI SPECIALIZATI IN DOMENIUL MAROCHINARIEI,AJUTATI DE O GAMA LARGA DE ECHIPAMENTE PERFORMANTE SI DE ULTIMA TEHNOLOGIE INCEPAND DE LA PARTEA DE CROIT,EGALIZAT,SUBTIAT SI PANA LA  VOPSIRE,USCARE SI CUSUT. BRANDUL MAVARO OFERA CLIENTILOR PRODUSE DOAR DIN PIELE NATURALA . 
ADAM

Adam & Eve Swimwear

ADAM & EVE SWIMWEAR este brandul care creaza costume de baie de lux si care a fost lansat de interpreta Anda Adam. Fiecare piesa este personalizata si decorata cu pietre pretioase sau cristale Swarovski. Scopul lor este de a asigura clientilor produse de cea mai inalta calitate, care sa satisfaca dorintele si necesitatile fiecarui comparator.
Hardcore Fashion

Hardcore Fashion

Gențile oferite de www.zevo.ro reflectă dinamism, originalitate și inovație în lumea genților. A luat nastere pentru a satisface  clientele care în zilele noastre este din ce în ce mai exigentă și caută să se exprime prin obiectele pe care le poartă. Astfel s-a decis crearea unei linii de genți diferite, rucsacuri și portofele la modă- o gamă largă de produse care sa satisfaca tânăra femeie.

Zevo Bags

Gențile oferite de www.zevo.ro reflectă dinamism, originalitate și inovație în lumea genților. A luat nastere pentru a satisface clientele care în zilele noastre este din ce în ce mai exigentă și caută să se exprime prin obiectele pe care le poartă. Astfel s-a decis crearea unei linii de genți diferite, rucsacuri și portofele la modă- o gamă largă de produse care sa satisfaca tânăra femeie.
Cristiana Maria si Izabela Purdescu

Cristiana Maria si Izabela Purdescu

Alberto Suits and Tailoring

Alberto Suits and Tailoring