Project Description

Povestea noastra

hr

Din dorinta de a da o noua valoare esteticului, la sfarsitul anului 2014, ia nastere AGS Jewelry, un magazin de bijuterii, dar nu ca oricare altul, ci cu totul special avand ca obiect de activitate comercializarea bijuteriilor cu diamante la un inalt standard calitativ si ceasurilor de lux de categorie superioara si speciala.
Prin AGS Jewelry, am oferit dintotdeauna iubitorilor de bijuterii rafinate si ceasuri exclusiviste, cele mai bune produse din aceste categorii si o experienta unica datorita diversitatii acestora intr-o singura locatie.

Misiune si valori

hr

Intreaga noastra energie este concentrata asupra furnizarii unor produse de un inalt standard calitativ clientilor care ne investesc cu increderea lor. Dorim sa oferim excelenta in serviciile prestate si optiuni de achizitie, varietatea produselor fiind de amploare, de la bijuterii clasice la inele de logodna sau verighete, si de asemenea in cazul domnilor, de la butoni de camasa la cele mai exlusiviste marci de ceasuri de lux.

Inca de la inceput, valorile care stau la baza strategiei noastre au fost calitatea si inovatia,reflectate prin produsele si serviciile marca AGS Jewelry, precum si relatiile excelente consolidate cu clientii nostri.

AGS Jewelry este locul ideal indiferent ca sunteti in cautarea unui cadou, ca doriti
sa va rasfatati sau sa faceti o investitie de valoare!

Colectiile noastre

hr

Va asteptam cu drag pe site-ul nostru

SITE