Project Description

Povestea noastră

Follow your passion, and sucess will follow you

Inovativ și mereu în pas cu moda, Mineli se identifică ca fiind un brand românesc de încălțăminte ce îmbină texturi aparent contradictorii, croielile geometrice și pasiunea, toate pentru a răsfăța femeia cu cele mai extravagante și deosebite modele de pantofi. Acesta prezintă o vastă selecție de încălțăminte casual, business sau sport, îmbinând în toate colecțiile sale estetica, pasiunea și inovația.
Cu multă încredere și dedicare, designerii noștri au adus şi au produs pentru piața din România ceea ce marile case de modă internaţionale creează, tocuri excentrice pe diferite dimensiuni sau platforme cu diferite forme. Cu ajutorul unei vaste palete de culori de piele au început să combine îndrăzneţ ceea ce acum uneşte 10 magazine Mineli Boutique, francize şi multe alte colaborari.

Misiunea Noastră

Experimentăm și jonglăm cu texturi controversate precum plasticul colorat, glitterul multicolor, pielea lăcuită, denimul și catifeaua prețioasă, rezultând item-uri care să ofere o notă sexy și glamouroasă ținutelor. Designerii noștri au împrumutat referințe de pe întreg mapamondul și au creat o multitudine de modele inspirate din eclecticismul și prospețimea fiecărei perioade de timp din care s-au inspirat.

Filosofia noastră

Celebrarea simțului estetic și stilului personal al fiecărei femei prin integrarea materialelor prețioase și broderiilor cu motive tradiționale românești, menite să pună în evidență și să complimenteze finețea și feminitatea.

Colectii Mineli Boutique

hr

Va asteptam cu drag pe site-ul nostru

Site