Project Description

Povestea noastra

hr

Povestea Loulou este povestea designer-ului Andra Turcanu si visul ei, in acelasi timp. A pornit din mansarda casei parintilor Andrei si in 5 ani a ajuns pe coperta L’Officiel Rusia. Andra a dezvoltat un proiect bazat pe creativitate, pasiune si manualitate. Brand-ul a fost selectat din 60 de brand-uri mari pentru a primi un spatiu comercial langa Oscar de la Renta, in Galeriile Lafayette din Dubai Mall. Asta dupa ce la finalul lui 2016, Andra a deschis magazin si in Melbourne, Australia. Numeroase vedete, atat din Romania, cat si in afara tarii, poarta cu mandrie outfit-urile create de Loulou the Brand.

Misiunea & Filosofia

hr

Misiunea noastra

Brand-ul Loulou si-a asumat ca misiune sa arate lumii ca Romania este o tara in care talentul si determinarea pot genera valoare si sa creeze un brand, o stare de spirit in care femeile sa se iubeasca si sa-si sarbatoreasca frumusetea.

Filosofia noastra

Filosofia brand-ului Loulou este filosofia Andrei Turcanu care incurajeaza femeile sa nu-si abandoneze feminitatea, sa isi contruiasca un stil personal si sa aiba curaj sa experimenteze.Loulou revalorizeaza si repovesteste universul feminin. Sarbatoarea frumusetii nu este nimic fara “focuri de artificii”, tocmai de aceea Andra, prin creatiile brand-ului Loulou se adreseaza
femeilor mirese prin colectii bridal anuale, dar ofera si outfit-uri de gala, party girls si luxury street-wear. Broderiile stralucitoare si finisajele luxuriante sunt atributele principale ale brandului Loulou.

Va asteptam cu drag pe site-ul nostru

SITE