BFW – Partenerul tau de Imagine!

hr

Alaturi de evenimentele Bucharest Fashion Week poti avea expunerea pe care ti-o doresti. Designeri, Creatii originale de Moda, Expuenere Social Media, Streaming Live pentru ultimele creatii ale creatorilor din Romania si Europa. Vin-o alaturi de noi pentru a te bucura de expunerea pe care o meriti !

Te asteptam sa iti asociezi Brandul cu ultimele creatii  2020 intr-un cadru select, cu expunere Mediatica UNICA !

De abia asteptam sa te cunoastem si sa vii alaturi de noi in  24-25-26 Aprilie 2020

Evenimentul cu cea mai mare anvergură din România, Bucharest Fashion Week, va avea loc în perioada 24-25-26 Aprilie 2020.

Aici se vor întâlni designeri din întreaga lume, critici de modă,vedete Tv, VIP-uri și persoane cu o înclinație deosebită spre ramura modei.

Noile colecții ale acestui an vor fi prezentate într-un mediu ambiental luxos, bucurându-se de un podium spectaculos, înconjurat de privirile atente ale publicului.

Fiecare poveste este diferită și fiecare eveniment este unic prin conceptul și complexitatea lui. La Soirée – Exclusive Venue, spațiul versatil dă naștere unor cadre distincte.

Ce este Soirée? Un spațiu cameleonic, un adevărat studio de producție pentru vise curajoase. Evenimente cu tematică, care să poarte invitații pe alte coordonate geografice sau temporale, vor putea fi implementate fidel. Soirée oferă pachete complete pentru serate cu concepte creative, create după schițe inițiale de decorare cu elemente 3D sau alte piese speciale de scenografie.

Decorurile generale, pereții, luminile, tavanul sau decorațiunile interioare pot fi modificate în funcție de conceptul evenimentului, schimbând total aspectul sălii și oferind șansa creării unui adevărat spectacol, unic, de fiecare dată.

Fashion is about something that comes from within you

– RALPH LAUREN

BENEFICII SPONSOR

hr

Aparitia siglei pe toate materialele de promovare ale evenimentului: afis, materiale video, postari si comunicate de presa;

Prezentarea siglei companiei pe link-ul evenimentului de Facebook si pe site cu sigla si redirectionare catre site-ul companiei;

Rulare logo sau video (maxim 5 secunde) pe ecranul LED in timpul desfasurarii evenimentului-evenimentul va fi transmis LIVE;

Mentionarea verbala a brandului de catre MC de 3 ori in cadrul evenimentului;

Prezenta a maximum 3 bannere/roll-up-uri (alte elemente de identitate vizuala) la locul evenimentului;

Inserarea de materiale promotionale si informative in mapa evenimentului si Gift Aways;

Branding in cadrul evenimentului: sampling, corner produse, cabina foto, elemente butaforie s.a.

Pentru orice informatii, nu ezitati sa ne contactati

Darius Gheara (+40775.636.139)
Mădălina Petrean (+40744.805.380)
Andra Duma (+0756.368.538)
Mail: [email protected]

[contact-form-7 id=”747″ title=”Contact form 1″]

Pentru Acreditari Presa si / sau orice intrebari legate de evenimentele BFW nu ezitati sa ne contactati:

Bucharest Fashion Week – Evenimentul cu cea mai mare anvergură din România.

GET IN TOUCH