Project Description

Despre noi

hr

Localul nostru naște ca urmare necesității familiei nostre de sicilieni de a manca ca la mama acasă în Sicilia, motiv pentru care ne -am organizat în căutarea unui spațiu spre cumpărare pe care sa îl amenajam exact ca un colt de Sicilia . Și asa am ajuns sa ne mutam cu ceilalți frați și surori, nepoți din Sicilia pe strada Matasari 47 unde am înființat “Belli Siciliani ” restaurant traditional sicilian, laborator și cofetărie tipic siciliana , urmând a deschide și o crama cu vinuri exclusiv din Sicilia.
Pe lângă staff-ul nostru , membri ai La Grande Famiglia Siciliana mai precis sunt 6 frati care de meserie sunt tot bucatari in Sicilia ,rețetele și modul de preparare tradițional, ingredientele aduse direct din Sicilia,ne mai putem mândri si cu titlul de ” Bucatari Ambasadori ai Siciliei in Lume ” premiati la EXPO MILANO 2015 de catre Regiunea Siciliana insasi , de asemenea am reprezentat Romania la SICILY FOR EXPO 2015 . Din decembrie 2015 in fiecare an luam parte la IWA Bazaar impreuna cu Institutul Cultural italian si Ambasada Italiei pentru beneficienta astfel incat am contribuit si noi la cumpararea unor aparatele de specialitate pentru spitalele din Romania. De asemenea tot ce inseamna Sicilia la Institutul Italian de Cultura de exemplu Cena con Montalbano , sarbatoarile de Craciun, Carnevale sau Paste suntem mereu prezenti cu dulciurile nostre mondial cunoscute : Cassata siciliana si cannolo siciliano, Arancino Siciliano. In iunie 2017 am primit marca OSPITALITA ITALIANA – Ristoranti Italiani nel Mondo
Din iunie 2015 am fost sponsori ai Festivalului Femei pe Matasari unde am inregistrat un record la vanzarile de cannolo siciliano si pizza. Mancarurile si dulciurile sunt speciale pentru ca, pe langa faptul ca toate ingredientele sunt aduse direct din Sicilia , facem totul in laboratorul nostru : de la paine , la pandispan , marzipan, creme, panettone si nu folosim conservanti !
De asemena avem un mic Bed&Breakfast unde poposesc nenumarati italiani cu scop de afaceri sau de divertisment in Romania.
Localul nostru,gradina de vara ,vopseau de pe pereti, picturile si toate obiectele decorative, florile cu cenusa vulcanica și mesele pictate in piatra din lava vulcanului Etna tot mobilierul si articolele decorative au fost facute de catre meseriasi din Sicilia membri ai familiei noastre.

Va asteptam cu drag pe site-ul nostru

SITE