Loading...
Zevo 20182018-04-11T11:41:08+00:00

Project Description

Povestea ZEVO

hr

” Zevo, mai mult decât o afacere: Pasiune”
Am descoperit frumuseţea lucrului în piele. Tot ceea ce facem are o picătură din sufletul nostru şi acest lucru transformă clienţii noştri în prieteni.
Proiectul Zevo Bags, povestea designer-ului Alexa Murteza, este cusută cu minuni , aş numi-o “o revelaţie divină “, şi cu multă dăruire. A pornit în anul 2012 din dorința de a-mi petrece cât mai mult timp alături de micuții mei și din pasiunea pe care o am pentru design și frumos.
Ceea ce m-a atras spre antreprenoriat a fost acelaşi lucru care alimentează visurile multor alţi fondatori: libertatea. Angajată a unei companii multinaţionale, în momentul în care primul copil si-a făcut apariţia în viaţa mea, s-a produs un declic, iar atunci am decis să construiesc un business care să îmi ofere timpul de care aveam nevoie pentru a fi alături de familia mea.
Spiritul de antreprenor l-am moştenit de la mama mea, şi se pare că va fi transmis din generaţie în generaţie, pentru că fiica mea déjà desenează genţi Zevo.
Astfel a apărut Zevo, un proiect de suflet, “cel de-al treilea copil”, aşa cum îl numesc.
Iar strategia Zevo Bags se bazează pe puterea de a ajunge la inimile oamenilor.
Genţile ZEVO sunt 100% handmade și tot ceea ce am făcut a fost bine primit de la oameni simpli până la oameni cu potenţial financiar.
Mulţumim clienţilor şi prietenilor noştri pentru că ne-au ajutat să ajungem aici.

Brandul & Filosofia ZEVO

hr

Filosofia

Clienţii multumiţi sunt sensul afacerii. Când un client mulţumit revine sau te recomandă altora, e de bine.
Cu o echipă tânără, Zevo este în continuă creștere și este întotdeauna gata să ofere cele mai bune servicii, calitate și eficiență.
Pentru a avea garantia calitătii, tinem cont de următoarele aspecte: creativitate, talent, valoarea artistică a muncii, stilul abordat, rafinament, atenţie la detalii. Și asta pentru că în viață toate sunt trecătoare, însă un lucru făcut bine la timp, va dăinui peste ani si ani. Drumul către succes începe cu un brand puternic. Iar Zevo crede cu tărie în lucrul făcut de calitate, care dăinuieşte.
Zâmbet pe buze, Energie, Valoare și Optimism, într-un cuvânt, ZEVO.

Brandul

Universul brandurilor care ne înconjoară are mii si mii de stele, dar numai câteva sunt fascinante. Sunt cele mai vizibile pe cer şi atrag toate privirile – nu contează mărimea, vechimea, galaxia, ci contează cât de puternic strălucesc. ZevoBags generează emoție şi captivează, iar un brand fascinant exercită o atractie irezistibilă, este ca un magnet. La început am avut nevoie de multă răbdare şi perseverență. Au fost mai multe luni de muncă grea şi fără rezultate. Era o discrepanță foarte mare între ce era în mintea mea şi realitatea dură cu care mă confruntam în fiecare zi. A fost nevoie de o muncă susținută şi constantă. Un site online este exact ca un grăunte de nisip pe o plajă . Nimeni nu ar putea spune, cu exactitate, câte boabe de nisip se află pe o plajă oarecare. Dar un banal grăunte de nisip adăpostește o fascinantă lume în miniatură. Este teribil de greu să te detaşezi şi să te remarci. Drumul nu a fost deloc uşor, însă cel mai important lucru în succesul unei construcții de business, ca şi în construcția oricărui element în viață, este OMUL, care sfinteşte locul. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce am construit până în prezent. Drumul către succes începe cu un brand puternic, care reușește să înflorească în fiecare primăvară, iar designer-ul Alexa Murteza si-a propus să umple străzile cu gențile ei Zevo, iar fericirea este incomensurabilă când întâlnește cliente care poartă Zevo.

Design

hr

Va asteptam cu drag pe site-ul nostru

SITE