Project Description

Povestea noastra

Atelierele ILBAH organizeaza Cursuri de Calificare si Formare Profesionala autorizate (recunoscute national si international) inca din anul 2012, atunci cand acest concept de scoala altfel si-a deschis pentru prima oara portile pentru publicul din Bucuresti. Portofoliul Atelierele ILBAH numara pana in prezent peste 30 de cursuri, ce se desfasoara in cele 3 sedii din Bucuresti si Ploiesti. Design, Fashion, Beauty si Business sunt cele 4 mari domenii dupa care se pot clasifica cursurile Atelierele ILBAH.

Oferim fiecaruia dintre cursantii nostri cea mai buna sansa de a realiza ceea ce si-au propus!

Obiective

Cursurile Atelierele ILBAH au ca principal obiectiv conturarea unei perspective FRESH in Industria Modei din Romania. Fie ca vorbim despre Designeri Vestimentari, Stilisti sau Croitori, acestia vor asimila in timpul cursurilor autorizate informatii de calitate, ce le vor fi de mare ajutor in domeniul pe care si l-au ales. Interactivitatea si practica intensa din timpul orelor de curs, fac din cei pasionati adevarati profesionisti ce isi urmeaza visul, devenind persoane de referinta pe piata muncii din Romania. Totodata, Atelierele ILBAH lanseaza cei mai buni cursanti pe marile podiumuri ale modei si nu numai.

Atelierele ILBAH la Bucharest Fashion Week

Al cincilea an consecutiv la BFW! Sunt peste 10 editii la care participam cu scopul de a oferi cursantilor nostri posibilitatea sa testeze, inca din timpul cursurilor, cum este sa lucrezi pentru un eveniment de proportii din industria fashion. Printr-un efort comun, cursantii de la Design Vestimentar, Proiectare Vestimentara si Croitorie creeaza colectii spectaculoase care sunt ajung sa fie prezentate an de an in cadrul evenimentului.

Colectiile Atelierele ILBAH la Bucharest Fashion Week

hr

Va asteptam cu drag pe site-ul nostru

SITE