Project Description

Despre mine

hr

Numele meu este Ana-Maria Vasile si sunt make-up artist cu o experienta de 10 ani in acest domeniu. Am urmat cursurile celor mai prestigioase scoli nationale dar si internationale iar in permanenta sunt in continua perfectionare, participand la cele mai renumite si spectaculoase masterclass-uri de beauty.
Sunt de asemenea trainer la Academia de Make-up din Bucuresti unde realizez cursuri profesionale intensive de make-up, de baza si de avansati dar si cursuri de automachiaj. Imi place foarte mult sa impart din experienta mea, sa ofer trucuri, tehnici si sfaturi celor care ma aleg ca si trainer, le dedic tot timpul si implicarea mea pe tot parcursul cursului iar toate acestea se observa in rezultatelor lor atat de curate, frumoase si extrem de apreciate de cele ce poarta un make-up sub semnatura celor trainuite de mine.
Am experienta vasta in domeniul make-up de beauty, bride, prezentari de moda, efecte speciale, spoturi publicitare, pictoriale de revista, videoclipuri, reclame, cover uri, interviuri live tv, aparitii in emisiuni televizate.

BFW & ATTITUDE

hr

Fac parte din echipa oficiala BFW de make-up artisti, am participat la 5 editii iar echipa de make-up artisti care au absolvit cursurile mele profesionale de make-up au participat la 2 editii.
In anul 2016 am primit cea mai prestigioasa titulatura “Best Make-up artist” oferita in cadrul Galei Romanian Fashion Awards.
Cu o experienta de 1 an, inca la inceput dar plina de entuziasm port cu daruire si o noua calificare, tot in domeniul beauty..de aceasta data, un beauty semipermanent, mai exact micropigmentarea sprancenelor si a buzelor.

Am lansat o proprie linie glamour de gene false din par de nurca care imi poarta numele- “Attitude” by Ana-Maria Vasile.
Sloganul meu este “Let’s make-up some ATTITUDE” – ATITUDINEA trebuie “purtata” cu gratie, delicatete, finete, unicitate pentru ca fiecare dintre noi are o frumusete cu totul speciala, chiar impresionanta pt cei ce stiu sa o priveasca in detaliu iar prin MACHIAJ nu facem decat ca aceasta frumusete sa radieze prin toti porii! Iar cum bine stiti, o femeie care se simte frumoasa…debordeaza de fericire, emana FRUMUSETE si FEMINITATE la fiecare zambet, transmite EMOTII la fiecare clipire, capteaza in priviri toata STRALUCIREA si GRANDOAREA momentului.

Pentru mai multe detalii accesati pagina mea de facebook

FACEBOOK