Project Description

Despre Atelierele ILBAH

hr

Atelierele ILBAH este o scoala de referinta in Romania, care seteaza trenduri in domeniul Formarii Profesionale a adultilor. Proiectul a luat nastere la finalul anului 2012 si se adreseaza atat persoanelor care sunt in cautarea unui loc de munca cat si celor care doresc sa-si consolideze pozitia in cadrul companiei unde lucreaza deja, cat si pasionatilor care vor sa-si transforme hobby-ul intr-o profesie.

Cursuri & BFW

hr

Cursurile noastre

Atelierele ILBAH pun la dispozitie peste 35 de cursuri acreditate de Autoritatea Nationala pentru Calificari, ce pot fi grupate in patru domenii principale de activitate: Design, Fashion, Business si Beauty. Programul cursurilor este variat si se poate plia pe nevoile fiecaruia (program matinal, de pranz, after-work sau de weekend).
Scoala noastra cauta in permanenta sa aduca ceva nou, fie in stilul de predare, fie in modul de desfasurare a cursurilor sau in promovarea talentelor, bazandu-se pe foarte multa practica si concepte noi de invatare comparabile scolilor din strainatate. Acesta este motivul pentru care apreciem cand oamenii pasionati se implica in proiecte inspirationale, ducandu-si pasiunea pe cele mai inalte culmi ale succesului.

BFW si Atelierele ILBAH

Inca de la infiintare, scoala noastra si-a adus aportul in cadrul fiecarei editii Bucharest Fashion Week, prin parteneriate in diverse domenii precum: sesiuni de hairstyling, fotografie, design floral sau design vestimentar. De asemenea, trainerii si cursantii nostri au primit numeroase premii in cadrul evenimentului:
•Alexandru Barbulescu, trainer Atelierele ILBAH, premiat Cel mai bun Hairstilist BFW in 2016 si 2017

•Ilona Andreoiu, absolvent Atelierele ILBAH – curs Design Vestimentar – premiata Cel mai bun Designer BFW 2017

•Stefan Toma, absolvent Atelierele ILBAH – curs Fotografie – premiat Cel mai bun Fotograf Atelierele ILBAH in cadrul BFW 2017

Atelierele ILBAH – Scoala conectata la evenimentele de referinta
Pentru ca vorbeam de foarte multa practica, Atelierele ILBAH ofera cursantilor oportunitatea de a participa la multe evenimente din domeniul in care aleg sa urmeze cursurile.
Evenimentele care ne reprezinta si la care participam cu drag de fiecare data sunt: Bucharest Fashion Week, Creativo, Zilele Internationale ale Frumusetii (ZIF), Cosmobeauty, Cosmetics Beauty Hair, BIFE, Ambient Expo, Flower Expo, Make-up Fest. Pe langa acestea se pot mentiona si evenimentele la care perticipam alaturi de parteneri: Antena 1, Gala Viva, Gala Unica, Gala Ziarului Bursa, iar lista poate continua pentru ca dinamica si pasiunea noastra nu are limite! Ne place sa ne implicam in cat mai multe proiecte frumoase si nu spunem nu provocarilor!

Atelierele ILBAH la BFW

hr

Va asteptam cu drag pe site-ul nostru

Unde ne poti gasi?
Numaram, in prezent, două sedii în București și un sediu în Ploiești, cu peste 2000mp de săli de curs, urmând ca pana la finalul anului 2018 să inauguram încă două sedii la nivel național, în marile orașe ale țării.
Da-i sansei o sansa si vino la Atelierele ILBAH!

SITE