Project Description

Despre noi

hr

Creating Smile by Dr. Yazan – clinica dentara unde iau nastere zambetele ca la Hollywood

Povestea zambetelor imaculate a luat nastere la inceputul anului 2017 in zona centrala a Bucurestiului, mai exact in zona Piata Unirii, acolo unde dr. Yazan Aqrabawi, specialist in estetica dentara, a avut curajul sa investeasca intr-o clinica de ultima generatie, specializata in tratamente stomatologice.

Clinica & Celebritatile

hr

Clinica Creating Smile

Avand in vedere teama oamenilor de durere si de medicul dentist, echipa clinicii are grija ca intr-un mediu placut si prietenos, pacientii sa fie primiti intr-o atmosfera calda si calma. De la intrare pana in cabinet, de la pereti pana la aparatura de ultima generatie, clinica dispune de un design modern, elegant si decorat atent pana la cel mai mic detaliu.

Celebritatile din Romania aleg Creating Smile

De-a lungul timpului, personalitati din Romania au ales sa isi transforme zambetul la Creating Smile. Dupa o prima intalnire cu doctorul Yazan, orice persoana realizeaza ca doar un zambet poate schimba lumea.
Ana Maria Prodan Reghecampf, Connect-R, Stefan Stan, Bro Mania, Oana Radu, Codin Maticiuc, Nadir, Anda Adam si multi altii au ales transformarea zambetului in cabinetul doctorului Yazan Aqrabawi.

Zambetele noastre

hr

Va asteptam cu drag pe site-ul nostru

SITE