Project Description

Despre noi

hr

INCEPUTUL UNUI VIS

Un vis condus de o dorinta neincetata de a pune in evidenta gratia, eleganta si stralucirea feminia. Un vis care sta la baza creatiilor Fine Fashion inspirate de frumusete si perfectiune, elemente care imbraca atat de multe forme in persoana fiecare femei ce ne calca pragul.
Atat de simplu si de complicat, s-au pus bazele brand-ului Fine Fashion, un brand romanesc, inca tanar, dar cu aspiratii mari si un numar mare de cliente multumite la activ. Un brand care, de peste 3 ani de zile, are ca obiectiv sa vina in intampinarea clientelor cu rochii de cea mai buna calitate si cu un design iesit din comun, pastrand intotdeauna un echilibru corect intre valoare si calitate.

The FINE in the FASHION

hr

Fine Fashion creeaza rochii pentru toate evenimente importante din viata unei femei, fie ca este vorba de nunta, cocktail, bal sau gala.
Un feedback pozitiv, un zambet sincer, o pirueta fara oprire sau un dans de bucurie. Sunt reactiile clientelor Fine Fashion care ne inspira sa evoluam continuu, sa livram nu numai produse, ci si experiente, sa transformam reveria in real.

De aceea ne-am concentrat atentia pe crearea de rochii de ocazie si de mireasa. Rochii care devin martorii unui “DA” sincer, unor lacrimi de fericire, unui dans spectaculos sau unei defilari de neuitat. Rochiile Fine Fashion se realizeaza pe comanda, in serii mici sau unicate, folosind materiale, broderii, cristale si aplicatii provenite parca dintr-o poveste cu printese si regine.
Desi misiunea Fine Fashion este sa creeze rochii ce intorc privirile, in fapt, scopul nostru suprem este de a scrie povesti, a naste emotie, a livra magie.

Colectiile Fine Fashion

hr

Va asteptam cu drag pe pagina noastra de facebook

FACEBOOK