Project Description

Povestea noastra

hr

Brandul Laura Olteanu s-a impus de-a lungul timpului pe podiumurile nationale si internationale prin creatii haute couture extravagante , realizate intr-o maniera unica, personala, ce se evidentiaza prin lux, opulenta si o eleganta absoluta.
Autenticitatea creatiilor si respectul fata de savoir fair reprezinta o exigenta stilistica ce ne defineste ca brand si care ne impune pe piata de specialitate

Misiunea & Filosofia

hr

Misiunea noastra

Dedicarea noastra si dorinta de a satisface si cele mai exigente gusturi au fost rasplatite prin numeroase premii de excelenta dar si prin fidelitatea clientilor nostri, astfel reusind sa ne indeplinim misiunea de a ne numara printre putinele branduri romanesti care au ridicat moda la rangul de arta.

Filosofia noastra

Filosofia brandului Laura Olteanu se bazeaza in primul rand pe autenticitate si valoare stilistica. Colectiile de rochii de seara si rochii de mireasa au cucerit prin detalii pretioase de o estetica remarcabila si o executie impecabila ce reusesc sa transforme orice aparitie intr-o veritabila declaratie de stil si feminitate.

Laura Olteanu la BFW

hr

Va asteptam cu drag pe site-ul nostru

SITE