Loading...
L’azur Boutique 20182018-04-10T09:34:10+00:00

Project Description

Povestea noastra

hr

Brandul L’azur Boutique, s-a nascut din dorinta de a crea piese pe care toata lumea le poarte purta indiferent de varsta. Poti fi elegant la orice varsta, cu conditia sa accepti ce ti se potriveste.Femeile in varsta de 30 de ani si femeile din anii ’70 pot purta aceleasi lucruri intr-un mod diferit si pot fi elegante atat timp cat tinuta este in armonie cu personalitatile lor.COLECTIA „HELLO LADY…” saluta femeile moderne care inteleg ca sofisticarea este mereu in voga. Imi place sa stiu ca viata cuiva este mai buna datorita a ceea ce fac!

Filosofia & Misiunea

hr

Filosofia noastra

Stilul reprezinta reflectia personalitatii si atitudinii.L’azur Boutique iti defineste propria persoana, trupul si starea de spirit,te motiveaza in a avea o armonie perfecta intre vizual si ideal, te ajuta sa-ti evidentiezi si sa iti pui in valoare stilul si personalitatea prin reflectia perfecta a tinutelor cum numai in metafore o poti exprima.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este de a transmite prin Colectia „Hello Lady”…un moment al tau unic, inconfundabil, de o stralucire fara egal atunci cand imbraci croiul prin taieturile si materiele fine, diafane, vaporoase dar extrem de sexy cu detalii si accesorii echilibrate de voal, matase, organza si pasmanterii brodate cu margele si fire fine.”Hello Lady…” te aduce din starea de visare, de plutire in care totul este de o puritate efemera, culori adolescentine, in care formele ireale se contopesc cu cele reale…spre starea de traire reala la un stadiu glamourous-urban, unde unicitatea isi spune cuvantul printr o contopire perfecta intre idealul de papusa-accesorizata-contemporan.

Colectiile noastre

hr

Va asteptam cu drag pe site-ul nostru