Diana Caramaci este un tanar designer care si-a lasat amprenta in universul modei din Romania prin prima colectie lansata chiar in acest an la BFW SS2017. Debutul promitator a fost subliniat si de urmatoarele aparitii pe care Diana le-a avut pe parcursul acestui an, de la prezentari de moda in Romania, pana la evenimente de moda de renume de peste hotare, cum ar fi Vienna Fashion Week.

Creatiile Dianei reprezinta opere de arta, fiecare piesa in sine fiind invaluita de un farmec si o unicitate aparte, dezvaluind astfel niste meleaguri deosebite din universul modei. Creatiile sunt conturate pe baza unor varii surse de inspiratii, de la cladiri, arhitectura, peisaje, pana la fenomene naturale si emotii.
“Inspiratia poate fi gasita in orice lucru minor si in orice circumstanta, atata timp cat acorzi o atentie sporita detaliilor”, ne spune Diana.

Pentru a da un plus de stralucire tinutelor, acestea trebuie accesorizate in mod corespunzator, fapt ce se face remarcat in defilarile tanarului designer.

Piesele ce poarta numele Dianei Caramaci sunt destinate femeilor puternice, increzatoare, dar care totodata doresc sa pastreze acel aer misterios, ce confera o nota distinctiva. Colectia prezentata in cadrul acestei editii BFW va fi cea de-a doua colectie pe care designerul o lanseaza. Daca prima colectie a pus accentul pe croiuri si materiale rigide, aceasta va scoate in evidenta feminitatea prin materiale fluide, accesorizate corespunzator.